Reeform Academy

Når kun de bedste er gode nok...

 

VELKOMMEN TIL REEFORM ACADEMY

Pilates Reformer Knap   Pilates Matwork Knap   Barre Pilates Knap

Personlig Instruktoer Knap   Deltagerliste Knap   Workshop Knap

 

VELKOMMEN TIL ET SPÆNDENDE UDDANNELSES FORLØB

Hos Reeform Pilates Studios, ønsker vi kun at tilbyde vores kunder den absolut bedste træning og det kan naturligvis kun lade sig gøre med veluddannet instruktører. Vores uddannelser er dog åbne for alle og køber man et helt forløb, får man Kr. 2.000,- i rabat, således fx en hel Reformer Pilates uddannelse koster Kr. 8.000,- inkl. 3 månders fri træning. 

Skaermbillede 2018 03 10 Kl 001010 

Vores Reformer og Matwork uddannelse er sålede på 80 timer og vores Barre uddannelse er på 75 timer. 

Vi oplever, at mange som gerne vil undervise i Pilates Reformer og Matwork, har forskellige baggrunde. På vores modulopdelte uddannelse, tilbyder vi et skræddersyet setup, således du kan "plukke" det du mangler eller tage det hele.

Vi har allerede uddannet mange instruktører og det er ikke alle som arbejder hos Reeform Pilates. Nogen har valgt deres virke et andet sted en hos os og det er vi både stolte og taknemmelige over. Vores uddannelser er åbne for alle - og vores uddannede instruktører er kendt for at være nogle af branchens dygtigste og mest populære. En uddannelse hos os, garanterer ikke job efterfølgende i et af vores studios. 

I alle vores faguddannelser er der er helt unikt praktikforløb, hvor man øver sig på rigtige kunder. Det mener vi giver de bedste instruktører. Vores Mastertrainers er alle nogle af branchens dygtigste - og underviser alle til dagligt i det de lærer vores aspiranter. Praktik forløbet kan tages i eget regi. Såfremt man ikke ønsker praktikforløbet og således certificering, udsteder vi deltagerbeviser efter endt uddannelse. 

 

CERTIFICERING

Begrebet Certificering er specielt at tale om i forhold til Pilates. Joseph Pilates kaldte selv sin træning for Contrology og det er kun ganske få Joseph Pilates selv har certificeret og resten er certificeret af Anna Clara Zeuner. Fælles for alle "Elders" (det man kalder de oprindelig certificeret af Joseph eller Anna Clara) er deres baggrund kommer fra dansernes verden. Den dybere faglige viden omkring træningen er først kommet til igennem man er blevet klogere på kroppen samt fortolkninger i forskellige retninger. Joseph Pilates arbejde er ringe dokumenteret, men der foreligger 2 bøger som han selv har skrevet og en række plancher. Resten er i virkeligeheden fortolkninger og da intet er beskyttet af ophavsretigheder, kan alt i virkeligheden være Pilates. De få Internationale certificeringer som findes er samtidig hægtet på de forskellige "trosretninger", hvor der er mange fælles træk, men også mange uenigheder. Hos Reeform Pilates forsøger vi at være tro mod det flest fortolker som originale pricipper; Vejrtrækning, Kontrol, Præcision, Flow, Centrering og Koncentration i alt hvad vi laver. Vi certificerer i forhold til vores fortolkninger og "trosretning" som dybest set handler om moderne valid evidensbaseret viden om træning og kroppen i kombination med det originale principper. Vi driver selv en af Danmarks førende Pilates kæder og vores uddannede instruktører er flere steder i branchen (se deltager oversigten). Så vi tilbyder ikke International certificering, men vores holdning er, at der er der ikke nogen som gør - en international certificering i een "trosretning" er nemlig ikke anerkendt i en anden. Til gengæld er langt de fleste af vores uddannede instruktører i job. 

 

MERE INFORMATION

Har du brug for mere information, så kontakt os på telefon 31 11 17 01 eller mail uddannelse@reeform.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.