VELKOMMEN HOS REEFORM PILATES

Tak for din interesse for Reeform Pilates. Vi får hele tiden nye kunder og ikke mindst i forbindelse med vi åbner nye studios. For at hjælpe dig, har vi lavet en side med de vigtigste informationer. 

 

VIL DU PRØVE OS FØRST ?

Når vi åbner et nyt studio, så tilbyder vi gratis prøveklasser for en periode - måske du har fået en "gavecheck". Du skal starte med at oprette en profil (se punktet om oprettelse af profil nedenfor). Når du har oprettet en profil, kan du vælge den klasse du gerne vil prøve - vi anbefaler CLASSIC eller ORIGINAL hvis du ikke har prøvet det før. Når du har valgt din klasse, beder systemet om betaling og her vælger du GRATIS PRØVEKLASSE. Herefter er din Prøveklasse reserveret. 

Efter vores åbningsperiode, tilbyder vi ikke længere gratis prøveklasser, men prøveklasser til en reduceret pris. Fremgangsmåden er den samme, at du skal først oprette en profil (se punktet om oprettelse af profil nedenfor). Når du har oprettet en profil, skal du vælge den klasse du gerne vil deltage på. I forbindelse med du prøver at booke klassen, får du samtidig mulighed for at købe adgang - vælg "PRØVEKLASSE" til Kr. 99,-, gennemfør den online betaling og du har booket din klasse. 

 

HVILKEN KLASSE SKAL DU VÆLGE FØRSTE GANG ?

Er du ny på reformeren, så er det altid en god ide, at vælge CLASSIC klassen. Det bedste vil være at vælge en ORIGINAL klasse, som er en god basis klasse hvor du lærer alt fra bunden. I travle perioder kan der være lidt ventetid, men det kan også være tidspunktet ikke passer dig. Vi har kun 8 deltagere på vores klasser og alle vores instruktører er veluddannede og klar til at hjælpe dig i gang på alle vores "let øvede" klasser. Hvis du har særlige udfordringer, anbefaler vi du starter med en gang personlig træning.

DU KAN LÆSE OM VORES KLASSER HER !

 

HVORDAN BOOKER DU ?

Du kan booke din klasse på flere måder. Enten via vores hjemmeside, hvor du klikker på HOLDPLAN og vælger "DIT STUDIO". Du kan også klikke på "DIT STUDIO" under landkortet og blot klikke på HOLDPLAN.  

Den nemmeste måde er dog, at booke via vores egen APP. Den findes til Android og Apple. 

For Apple, klik her : https://itunes.apple.com/dk/app/reeform-pilates-studios/id907238410?mt=8

For Android klik her : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fitnessmobileapps.reeformpilatesstudio

Eller gå til din telefons APP store. 

 

VENTELISTER

I mange af vores studios har vi dejlig travlt. Det er vi dybt taknemmelige for. Dog kan det skabe problemstillinger i form af, at vores kunder "hamstre klasser" og booker mere end de godt ved de vil bruge. Vi opfordrer til, at vores kunder undgår denne metode, men vi følger vores holdplan tæt. 

Der kan være 8 på venteliste og du kan i vores kundeportal se din plads. 

DU SKAL DOG IKKE BLIVE SKRÆMT AF EN VENTELISTE - DER ER OGSÅ PLADS TIL DIG !

Hvis man booker 2 klasser i træk, forbeholder vi os ret til at afmelde den ene, såfremt der er venteliste. Det gælder også hvis du er på venteliste. Vi fjerne den booking med flest deltagere på venteliste. Hold derfor selv øje med din booking, hvis du booker 2 klasser i træk. Vi informerer altid hvis vi fjerne en reservation, men først når det er sket og vi kan således ikke "gøre det om" når vi har fuldført. Disse vilkår er gældende for at sikre flest mulige kan komme til at træne en given dag og således tilbyde alle vores kunder lige vilkår med høj grad af kundeservice.

 

AFMELDING AF DIN BOOKET KLASSE

Op til 12 timer før klassen starter, kan du afmelde. Herefter er dit klip taget uanset om du møder op eller ikke - for at hjælpe hinanden, henstiller vi til, at du afmelder selvom du der er mindre en 12 timer før.  Hvis du du har en månedsaftale koster mangelende afmelding Kr. 50,- i gebyr pr. gang. Har du en kontantaftale, så koster manglende afmelding ligeledes Kr. 50,- med mindre vi ikke har dine kreditkortoplysninger - i så fald afkortet vi løbetiden med 3 dage.  

 

REEFORM PILATES PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi kommunikerer vores budskaber i studiet, på sms, på mail og i nyhedsbreve. Men vi er også aktive på de sociale medier. Vi lægger dagligt opslag op - dels med nyheder, men også generelle træningsaspekter. Og så har vi Founders blog. Nyheder kommer altid først på facebook, så det er en god ide at følge os. På Instagram lægger vi stemningsbilleder og visuelle budskaber. Det er også et spændende sted at følge.

www.facebook.com/reeformpilates

www.instagram.com/reeformpilates

DEL GERNE VORES OPSLAG :-)

 

VI ER FLERE STEDER I DANMARK

Vi har 4 studios og du har som kunde adgang til at træne i alle vores studios, hvis du har MÅNEDSAFTALE. Du skal blot kontakte os inden på kontakt@reeform.dk med hvor du er kunde og hvor du gerne vil træne / prøve. Har du klippekort eller Periodeaftale, gælder den kun i det studio som du har købt det til, men mindre du har købt til vores kæde studios, hvor dine klip kan bruges alle steder. Spørg dit lokale studio, hvis du er i tvivl. 

 

PRAKTISK OPLYSNINGER

TØJ : Du skal have de obligatoriske sokker med skridsikker dupper under. Vi sælger dem i studiet for Kr. 130,- pr. par. Nogle sportsforretninger har dem også. Man må ikke have bare tæer eller sko på. Ellers skal du blot have behageligt træningstøj på. 

HVORNÅR SKAL MAN MØDE : Vi tager dit klip 12 timer før klassen starter. Du behøver derfor ikke at komme i god tid - blot lige til klassen starter.

HVORDAN AFMELDER JEG EN KLASSE : Vi reseverer dit klip når du booker din klasse. Du får det tilbage, hvis du afmelder inden 12 timer før start. Herefter kommer det ikke retur - uanset årsag til afmeldingen. 

VENTELISTE : Hvis klassen allerede er fyldt op når du booker, kan op til 8 personer komme på venteliste. Står du på ventelisten mindre end 12 timer før, så er du på det vi kalder “chancen”. Op til 2 timer før, kommer du automatisk på, hvis en melder fra. De sidste 2 timer vil du første blive spurgt på sms om du vil have pladsen. Vi henstille aller til, at de afmelder deres klasse - også selvom klippet er taget de 12 timer før, for går pladsen til en anden, har du jo sparet klippet.

ER DER UDLØB PÅ MINE KLIPPEKORT : Med mindre andet er aftalt, så har klippene kun 3 måneders løbetid. Har du et specielt behov, så kontakt dit studio. 

DE SAMLEDE VILKÅR : KLIK HER !

 

HVOR KØBER JEG KLIPPEKORT

Når vi åbner et nyt studio, så går der altid lidt tid før vores online betaling virker. I starten sælger vi således mod bankoverførsel eller via mobilepay. SE UNDER DIN NYE STUDIO hvordan du gør og hvilke konto / telefon numre du skal bruge. 

Du kan købe klippekort på vores APP og igennem vores kundeportal. Månedskort kan kun købes igennem vores hjemmeside.

 

VARIGHED PÅ KLIPPEKORT

Vores klippekort løber alle i 3 måneder fra første gangs træning. I praksis er det 100 dage fra du køber klippekortet. Såfremt du har brug for en længere periode, kan du mod betaling af Kr. 100,- få dit kort forlænget med 100 dage. Det skal dog forlænges INDEN det udløber. Vær dog opmærksom på, at ubrugte klippekort udløber efter 6 måneder.

 

PERSONLIG TRÆNING

Vi tilbyder personlig træning eller duo klasser (klasser for 2). Se mere her ! Personlig træning er for dig som enten har et specifikt mål, en bestemt skavank eller hvor tiden på hold ikke passer dig.  Kontakt dit studio for nærmere information og aftale.

 

HENVIS EN KUNDE OG FÅ 1 KLIP

Hvis du henviser en kunde som køber et klippekort, så får du 1 klip som tak for hjælpen. Husk selv at sige det :-)

 

HAR DU SPØRGSMÅL ? 

Hold dig ikke tilbage. Vi er ved telefonen det meste af ugen og det meste af døgnet. Skriv gerne en sms, hvis vi ikke svarer. 

 

OPRET EN PROFIL 

Klik på "Gå til Booking" nedenfor og ud fra det studio du ønsker at benytte. Du kommer herefter over i vores kundeportal. Her får du 3 muligheder for at logge på : Via facebook, Hvis du allerede har en profil eller "NY PÅ SIDEN". Vi oplever kun en enkelt udfordring, når man opretter sin profil, nemlig når man skal skrive sin fødselsdag. Den skal skrives med bindestreg (01-01-2016).

KLIK HER OG SE VORES GENERELLE PRISLISTER !

DU KAN OGSÅ TILMELDE DIG VIA VORES APP. DEN KAN DU LÆSE OM OG HENTE HER !