Vilkår

Alt det med småt....

 

Man skal have betalt for sin klasse inden man kan deltage. Man kan købe adgang til sin klasse på følgende måde:

KLIPPEKORT

Man kan købe klippekort til 1 gang, 5 gange, 10 gange og 20 gange. Klippekort giver adgang til det antal gange der er på kortet. Alle klippekort skal bruges indenfor 3 måneder efter første klip er brugt, dog har ubrugte klippekort en varighed på 6 måneder. Efter henholdsvis 3 og 6 måneder er de ugyldige. Der kan ved kampagner være længere løbetid, men så vil det altid fremgå af kampagne beskrivelsen.

For at få adgang til sin klasse, skal man booke den online først. Man bruger et klip, så snart man har booket sin klasse. Klip kommer kun tilbage til kunden, hvis der afmeldes senest 12 timer før klassen starter. Herefter er klippet brugt, selvom man ikke har deltaget på klassen - dette er uanset årsag. 

Ovenstående er gældende for både holdtræning og personlig træning.

 

VARIGHED PÅ KLIPPEKORT

Vores klippekort løber alle i 3 måneder fra første gangs træning. I praksis er det 100 dage fra du køber klippekortet. Såfremt du har brug for en længere periode, kan du mod betaling af Kr. 100,- få dit kort forlænget med 100 dage. Det skal dog forlænges INDEN det udløber. 

 

PRØVEKLASSE

Hvis man gerne vil prøve en klasse inden man binder sig til flere klip eller en længere periode, kan man købe en prøveklasse. Man kan købe 1 prøveklasse pr. 12 måneder. 

 

MÅNEDSAFTALER

Månedsaftaler har altid et minimum på 6 måneder. Herefter kan du opsige med 1 måneds varsel til den første i en måned. Du bliver trukket ca. den 25 i måneden før en ny måned begynder og vi trækker via dit kreditkort som skal ligge aktivt i vores system. Månedsaftaler kan ikke sættes i bero.

 

KONTANTAFTALE | FRI TRÆNING

En periode aftale er en aftale hvor du betaler for en periode på forhånd. Vi sælger 3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder. 6 og 12 måneder kan sættes i bero i 1 måned af gangen, dog max. 3 måneder. Mindre end 6 måneder kan ikke sættes i bero. Hvis du køber 12 måneders fri træning, køber du i praksis 6 måneders fri træning til en højere pris, og får 6 måneder gratis træning, og således i alt 12 måneders fri træning. 

 

RETURRET

Der er 14 dages returret på hele klippekort som er købt på vores on-line shop. Klippekort, som er begyndt at blive brugt, er der ikke returret på (i det øjeblik man booker første klip, er det taget i brug - uagtet om man sletter bookingen igen eller ikke møder op).. Månedsaftaler og Fri Træning træder i kraft på købstidspunktet og der er således ikke nogen fortrydelsesret. Hvis du indenfor 14 dage endnu ikke har booket din første træning, kan vi tilbyde fortrydelsesret mod betaling af Kr. 499,- til dækning af vores ekstraordinære håndtering. Klippekort og Fri Træning som er købt via bankoverførsel, Mobilpay eller kontant er der ikke returret på. Der er IKKE returret på prøveklasser.

 

TRÆNING

Du skal have noget behageligt træningstøj på, hvor du har fuld bevægelsesfrihed. Det er obligatorisk hos os, at du har strømper med skridsikkert underlag og helst med "tær". Det er en god ide ikke at træne på fuld mave, men omvendt skal du også have energi til at gennemføre din klasse. Vigtigst er vand. Du har brug for vand dagen igennem, men den vand du drikker på selve klassen, vil du ikke få glæde af på klassen, da kroppen ikke kan nå at optage den. Har du en morgen klasse, anbefaler vi at du drikker vand så snart du vågner. Træning foregår på eget ansvar.

 

TRÆNINGSTILBUD

Vi garanterer ikke et bestemt antal klasser pr. dag eller uge i vores studios, men vil altid have et bredt tilbud, som er tilpasset vores kunders ønsker og behov målt ud fra bredden af kunder. Der kan være perioder ved akut opstået sygdom, samfundsforhold, ferie eller helligdagsperioder hvor tilbudet enten er mindre eller lukket. Vi gør alt hvad der er muligt for hele tiden at servicere vores kunder ud fra disse betragtninger så godt som muligt. Se også Force Majure nedenfor. 

 

VENTELISTER

Hvis der ikke er plads på en klasse, vil der for 8 personer være mulighed for at komme på venteliste. Hvis der kommer plads på klassen, får du en e-mail. De sidste 2 timer op til klasse-start, kommer du ikke automatisk på, men vil blive kontaktet på sms, således du kan vælge selv, om du kan deltage. Såfremt man er rykket op på klassen som deltager fra ventelisten, tager vi 1 klip i det øjeblik. Såfremt man ikke fremmøder, er klippet mistet. Hvis man ikke ønsker en plads på en klasse, skal man framelde sin plads på ventelisten senest 12 timer før klassen starter. Hvis man lader sin booking stå kortere end 12 timer før, men endnu ikke er på klassen, så tager man en chance som kan koste 1 klip, hvis en deltager melder fra med kortere tid end 12 timer.

Det er en god ide at melde fra sin plads på ventelisten selvom 12 timers fristen er overskredet, fordi du "sparer klippet", hvis en anden overtager pladsen. 

Hvis man booker 2 klasser i træk, forbeholder vi os ret til at afmelde den ene, såfremt der er venteliste. Det gælder også hvis du er på venteliste. Vi fjerne den booking med flest deltagere på venteliste. Hold derfor selv øje med din booking, hvis du booker 2 klasser i træk. Vi informerer altid hvis vi fjerne en reservation, men først når det er sket og vi kan således ikke "gøre det om" når vi har fuldført. Disse vilkår er gældende for at sikre flest mulige kan komme til at træne en given dag og således tilbyde alle vores kunder lige vilkår med høj grad af kundeservice.

 

AFMELDING AF DIN BOOKET KLASSE

Op til 12 timer før klassen starter, kan du afmelde. Herefter er dit klip taget uanset om du møder op eller ikke - for at hjælpe hinanden, henstiller vi til, at du afmelder selvom du der er mindre en 12 timer før. Udover klippet tager vi et gebyr på Kr. 25,- Hvis du du har en månedsaftale koster mangelende afmelding Kr. 60,- i gebyr pr. gang. Har du en kontantaftale, så koster manglende afmelding ligeledes Kr. 60,- med mindre vi ikke har dine kreditkortoplysninger - i så fald afkortet vi løbetiden med 3 dage.  

 

BERO MULIGHEDER

Et løbende medlemskab kan ikke sættes i bero - prisen er regnet så lavt, at der er taget forbehold for ferier og lignende. Køber du derimod et kontantkort med 6 eller 12 måneders løbetid, kan disse sagtens sættes i bero. Har du derfor brug for at kunne komme væk i en længere periode, vil kontant kortet være en fordel. 6 og 12 måneder kan sættes i bero i 1 måned af gangen, dog max. 3 måneder. Mindre end 6 måneder kan ikke sættes i bero. Det koster Kr. 100,- at sætte sin aftale i bero.

 

FOTOGRAFERING / VIDEO

Reeform Pilates tager løbende billeder af klasserne og herunder deltagerne. Som kunde og deltager, har man godkendt dette på forhånd og acceptere dette ved booking af klassen. Reeform Pilates Corporation ApS ejer retighederne til billederne og kan bruge dem i markedsføringsøjemed. Dette gælder også video.

Kunder må gerne tage billeder af sig selv, men skal sprøge klassens øvrige deltagere om tilladelse, såfremt der er andre end kunden på.

 

ANTAL KLASSER PÅ HOLDPLANEN

Vi ønsker at tilbyde vores kunder et bredt sortiment på de tider som passer ind i deres dagligdag. Vi kan dog ikke garantere alle klasser på ubestemt tid, ligesom vi forbeholder os retten til - også med kort varsel - at ændre vores holdplan. Dette sker uden kompensation for kunden. I ferieperioder samt søn og helligdage, vil der stadig tilbydes et bredt udvalg af klasser, men tilpasset vores erfaringer. I disse perioder yder der heller ikke kompensation. 

 

FORCE MAJURE

Der kan kommer situationer, hvor vi ikke kan tilbyde vores kunder den ydelse som de har købt eller har abonnement til. Begrebet Force Majure er bredt dækkende, men omfatter blandt andet i tilfælde af, at myndighederne begrænser vores muligheder for at servicere. Vi vil altid forsøge at kompencere vores kunder, men da dette enme dækker udefra forhold som er umulige at gardere os i mod, kan vi ikke garantere alle kompensation. 

 

HYGIEJNE REGLER

Læs om vores Hygiejne regler her !

 

ANDEN GOD INFORMATION - SOM EN DEL AF VORES VILKÅR - LÆS NY HOS REEFORM.

 

SALGS & LEVERINGSBETINGELSER

Salgs & Leveringsbetingelser for Reeform Pilates Corporation ApS - herunder afdelinger som arbejder under Reeform Pilates Studios.

Vores salgs og leveringsbetingelser er gældende for alle køb hos:
Reeform Pilates Corporation ApS samt Studier i kæden 

REEFORM PILATES KÆDE ADMINISTRATION

Vasevej 125
DK - 3460 Birkerød
www.reeform.dk og reeform portalen
Nedenstående vilkår er gældende, med mindre andet er skriftligt aftalt.

Returret
Du har 14 dages returret på alle varer. Du skal dog returnere varen i ubrugt stand. Du må selvfølgelig gerne prøve tøjet, men du må ikke bruge det. Du skal tillige returnere i intakt emballage. Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varen. Når vi har modtaget varen, krediterer vi dig købet indenfor 8 dage. Vi krediterer kun varens pris, og således ikke forsendelse- eller kortgebyr.

Vejledninger
Vores tøj leveres med almindelige vaskeanvisninger. Såfremt der er behov for særlig vejledning, leveres denne sammen med varen.

Forsendelse
Der pålægges alle varer en forsendelsesudgift på kr. 50,-. Der sendes med Post Danmark.

Leveringstid
Vi leverer typisk indenfor 2-3 hverdage hvis varen er på lager. Bestillingsvarer tager lidt længere tid og vi vil i hvert tilfælde forsøge at estimere leveringstid fra gang til gang.

Reklamation
Jævnfør købeloven er der 24 måneder reklamationsret på alle varer solgt i Danmark. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 6 måneder efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, vi har stillet dig i udsigt.
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Reeform, skal påberåbes inden 8 dage efter modtagelse. Det er din pligt at angive og på forlangende vis, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Priser
Alle priser er inkl. moms, men ekskl. forsendelse.

Betalingsbetingelser
Du skal betale når du bestiller varer. Vi trækker dog først pengene på dit kort i det øjeblik vi sender din ordre.
Du kan betale med Mastercard og Visakort.

Du kan desuden betale med mobilpay og bankoverførsel:

RUDERSDAL

MobilPay Rudersdal  : 71074

Bankoverførsel Rudersdal  :  Danske Bank Reg.nr.: 3409 Konto nr.: 3167 496 717 med angivelse af ordrenummer.

KONGENS LYNGBY

MobilPay Kongens Lyngby  : 71074

Bankoverførsel Kongens Lyngby  :  Danske Bank Reg.nr.: 3409 Konto nr.: 3167 496 717 med angivelse af ordrenummer.

HILLERØD

MobilPay Hillerød  : 71074

Bankoverførsel Hillerød  :  Danske Bank Reg.nr.: 3409 Konto nr.: 3167 496 717 med angivelse af ordrenummer.

HELLERUP

Kontakt studiet hellerup@reeform.dk

 

PERSONDATA

Alle data som indsamles på enten vores kundeportal, på denne side eller generelt som kunde hos Reeform Pilates Studio, behandles fortroligt og jf. den til envher tid gældende persondatalov. LÆS MERE HER!

 

SÆRLIGT OM UDDANNELSER

Vores uddannelser udbydes af Reeform Academy ApS som er en del af Reeform Pilates Corporation ApS. Uddannelserne en en selvstændig forretning, som ikke har nogen direkte forbindelse med Reeform Pilates Studios. De to selskaber har dog samarbejdsaftaler vedr. afvikling af praktik.

Reeform Academy ApS

Vasevej 125

3460 Birkerød

uddannelse@reeform.dk

Telefon 31 11 17 01

 

BETALINGSBETINGELSER UDDANNELSE

Man er først endelig tilmeldt, når vi har modtaget det fulde beløb. Har man betalt en del af beløbet, og afmelder sin plads, er beløbet tabt. Er man forhindret i at møde til uddannelse, så gælder betalingen 12 måneder til valg af andre uddannelser hos Reeform Academy. Vi kan dog ikke garantere en plads på en senere uddannelse, men vil hjælpe så godt som overhovedet muligt. 

Betaling kan ske til vores konto i SPAR NORD Reg nr.: 6509 Konto nummer : 3061 228 127

 

RETURRET UDDANNELSER

Vi giver ikke pengene tilbage for uddannelser - uanset årsag. 

 

UDDANNELSESAFTALER

En uddannelsesaftale, er en aftale hvor vi tilbyder, at en del af betalingen foregår som afvikling af klasser. Dette er klasser som først efter endt praktikforløb (kanin og fokusklasser) er afviklet, og tydeligt aftalt. 

 

FORCE MAJURE

Såfremt vi på grund af myndighedsbegrænsninger ikke kan afvikle aftalte uddannelser, vil disse blive skubbet til først mulige tidspunkt, hvor det er muligt for Reeform Academy at udbyde disse igen. Uddannelser som af denne grund ikke afvikles rettidigt, tilbydes ikke returret, men alene en anden uddannelse enten ved den nye opsætning, som Reeform Academy melder ud, eller indenfor 12 måneder efter vi igen har åbent for uddannelser.