Barre Uddannelse

Når kun det bedste er godt nok...

Tilbage Til Uddannelses Forsiden 

INDHOLD

Hos Reeform Pilates Studios, ønsker vi kun at tilbyde vores kunder den absolut bedste træning og det kan naturligvis kun lade sig gøre med veluddannet instruktører. 

Alle Reeform Barre Træning Instruktører har været igennem vores egen uddannelse - Reeform Academy, som indeholder følgende:

Modul 1 : Anatomi / Fysiologi i pilates træning (fælles modul)

Modul 2 : Basis Pilates (fælles modul)

Modul 3 : Barre Øvelser (Fagvendt modul)

Modul 4 : Instruktør rollen (Første dag fælles modul - Anden dag Fagvendt modul)

Vi oplever, at mange som gerne vil undervise i Barre Træning, har forskellige baggrunde. På vores modulopdelte uddannelse, tilbyder vi et skræddersyet setup, således du kan "plukke" det du mangler eller tage det hele...

 Skaermbillede 2016 11 13 Kl 200938

DETALJER

MODUL 1 - ANATOMI & FYSIOLOGI I PILATES

På dette modul lærer du det du har brug for at vide omkring kroppens knogler, muskler, Kropsholdning, Kroppen i balance, Fascia (muskelhinde - bindevæv), Kredsløbet, Intensitet styring, Sikker træning og Skadeshåndtering. Undervisningen afsluttes med en kort skriftlig test som skal består med 80% rigtige for at bestå.

FORUDSÆTNING : Der er ingen forudsætninger for at starter på dette modul.

MODUL 2 - BASIS PILATES

På dette modul lærer vi dig om alle principperne med pilates træning. Du lærer om vejrtrækning, om bækkenets stilling, brystkassens placering, skuldrebladenes placering, nakken & hovedets placering. Du lærer om Fokus og funktion - herunder Koncentration, kontrol, centrering, effektiv bevægelse, præcision og core. Vi taler om Powerhouse, Pilates Stance og Pilates Point. Og vi gennemgår Pilates træning i generelle vendinger. Vi gennemgår tillige nogle af de helt grundlæggende Pilates Matwork øvelser. Undervisningen afsluttes med en kort skriftlig test som skal består med 80% rigtige for at bestå.

FORUDSÆTNING : Du skal have modul 1 eller tilsvarende uddannelse i Anatomi & Fysiologi for at kunne deltage.

MODUL 3 - BARRE TRÆNING

Dette modul er delt op i 2 hovedgrupper :

  • Ballet begreber og grundpositioner
  • Barre øvelser

 

På modulet lærer du alle de grundlæggende Ballet begreber samt 4 af de 5 Ballet positioner og hvordan man udfører dem på en klasse, hvor fokus er lige dele ynde, effektiv og sikker træning. Du får desuden konkrete grundøvelser med, således du kan starte med at sætte et program sammen og vi gennemgår hvilke muskler og effekt hver øvelser giver deltageren. 

FORUDSÆTNING : Du skal have bestået Modul 1 og 2 - eller have tilsvarende uddannelse (spørg os).

MODUL 4 - INSTRUKTØR ROLLEN

Dette modul er uddannelsen hvor du lærer at være instruktør. Et er, at lære fagligheden - et andet er, at du også skal lære at formidle fagligheden.

Vi har opdelt dette modul i 2:

  • Generel Instruktør rolle
  • Fagvendt Instruktør rolle

 

GENEREL INSTRUKTØR ROLLE

Første del af Instruktør rollen er emner og primært teorien bag at være instruktør. Vi arbejder med hvordan du sammensætter et program, således kunderne oplever en effektiv og sikker træning - i et professionelt flow. Vi lærer dig om musikforståelse og musikvalg og i det hele taget praktikken i at undervise "hands on". Vi lærer dig hvordan du kommunikerer dine budskaber og hvordan du sikre en høj træningskvalitet. Og så gennemgår vi hvordan du håndterer nye kunder. 

FAGVENDT INSTRUKTØR ROLLE

Vi uddanner dig i de to klassetyper, Classic og Power (fitness orienteret klasse). Denne del er primært praktisk orienteret, hvor du lærer at undervise i Barre Træning. 

Efter endt modul skal du i praktik, som er opdelt i 3 grupper. 

  • 5 Observeringstimer, hvor du observerer en uddannet instruktør fra sidelinjen
  • 5 Kaninklasser som er klasser du gennemfører uden rigtige kunder
  • 20 Fokusklasser som er klasser som du gennemfører med rigtige kunder 

 

Fokusklasserne er opdelt således, at de første 3-5 er gratis for kunderne og de resterende betaler de som almindelige kunder.

FORUDSÆTNING : Du skal have bestået Modul 3 inkl. de i modul 3 nævnte forudsætninger.

Skaermbillede 2018 02 16 Kl 155243 

 

DATOER

MODUL 1 - ANATOMI & FYSIOLOGI I PILATES

Fredag, den 21. Januar 2022 - Kl. 16.30 til 20 i Rudersdal

Lørdag, den 22. Januar 2022 - Kl. 13 til 17.30 i Rudersdal

 

MODUL 2 - BASIS PILATES

Fredag, den 4. Februar 2022 - Kl. 16.30 til 20 i Rudersdal

Søndag, den 6. Februar 2022 - Kl. 13 til 17 i Rudersdal

 

MODUL 3 - BARRE TRÆNING & ØVELSER

Fredag, den 18.Marts 2022 - Kl. 16.30 til 20 i Rudersdal

Lørdag, den 19. Marts 2022 - Kl. 12.30 til 16.30 i Rudersdal

 

MODUL 4 - INSTRUKTØR ROLLEN

Fredag, den 4. Marts  2022 - Kl. 16.30  til 20 i Rudersdal - Generelt

 

MODUL 5 - REEFORM SPIRIT

Aftales individuelt

Forbehold for mindre program ændringer 

 

PRIS 

MODUL BESKRIVELSE PRIS FORUDSÆTNING
1 Anatomi / Fysiologi i pilates træning Kr. 2.000,- Ingen
2 Basis Pilates Kr. 2.000,- Modul 1 eller anden tilsvarende anerkendt udd.
3 Barre Træning Kr. 4.000,- Modul 1 og 2 eller anden tilsvarende anerkendt udd.
4 Instruktør rollen Kr. 2.000,- Modul 3 samt forudsætninger
5 Reeform Spirit - Uddannelse i vores DNA Kr. 2.000,- Kun instruktører hos Reeform - betales af dit studio
1-4 Samt modul 5 hvis Reeform instruktør Kr. 8.000,-  

 

 

UDDANNELSES AFTALE

Hvis vi vurderer, at du har profilen til at undervise hos Reeform Pilates, tilbyder vi en uddannelsesaftale, hvor du betaler Kr. 4.000,- for uddannelsen og arbejder 20 klasser (sidstnævnte skal du selv oplyse til skat). 

 

PRAKTIK / SÅDAN BOOKER DU DIN PLADS

Skriv til uddannelse@reeform.dk med navn, adresse, postnummer, by, mobilnummer og mail - samt hvilket studio eller træningssted du er tilknyttet.

Når vi fremsender faktura med bekræftelse af din tilmelding, er dette et tilbud fra os om, at du kan få plads på holdet. Du er dog først sikret din plads, når du har betalt jf. betalingsbetingelserne i fakturaen. 

Når du først har købt din plads, så er der ikke returret - dog kan du deltage på en anden uddannelse som vi sætter op indenfor 12 måneder. 

Der er ikke fortæring inkluderet i prisen, men der er supermarkeder i nærheden af uddannelses stedet.

Vi tilbyder aspiranter under uddannelse 3 måneders fri træning. Det vil sige, at vi giver fri Barre træning under selve uddannelsen og 2 måneder efter under praktikforløbet. Dette gælder i alle vores studios.  

 

UDDANNELSES STED

Reeform Pilates Academy

Vasevej 125

3460 Birkerød.

Der går busser lige til døren - og ellers er der masser af parkeringsmuligheder. Der er 20 minutters gang fra Birkerød station.

 

UDDANNELSES TEAMET

JENS DYRVIG

Jens har mere en 20 års erfaring i professionel træning. Han har, som direktør i flere af de store fitness kæder,  dels udarbejdet koncepter og træningskoncepter for Hard Work, Fitness dk, Equinox og Dansk Fitness, men også ledet uddannelsesorganiationer som dækker Instruktørskolen, Health Business, Peak Pilates og Spinning(r). Jens var blandt andet ansvarlig for DFHO´s andel i Fitness Instruktør uddannelsen og har haft plads i dels uddannelsesnævnet for fitness uddannelsen og i Dansk Fitness og Helse organisation. Jens er tillige manden bag "The Convention", som i 3 år var Danmarks kreative convention med masters fra hele verden. Det er Jens som er grundlægger af Reeform Pilates og var blandt de første i Danmark som arbejdede med reformeren (åbnede blandt andet FreeSpirit Pilates i Århus i 2013). Jens har mere end 6500 undervisningstimer bag sig i holdtræning og heraf undervist mere end 4500 klasser på reformeren og således den i Danmark som har undervist flest klasser på en reformer. Jens er selv uddannet som Personlig træner, Fitness Instruktør, Balanced Body Pilates Reformer Instruktør, Aerobic Instruktør, Holdtrænings Master Instruktør, Spinning og Bodybike instruktør. Jens har været forhandler af professionelt fitness udstyr - blandt andet fra LifeFitness, Startrac, Spinning(r) og Peak Pilates. Jens er desuden uddannet hos Peak Pilates i USA i samtlige deres produkter. Jens underviser i Barre træning og selvom det er nyt i Danmark, har han allerede mange klasser på bagen. 

Skaermbillede 2018 02 16 Kl 151034

 

 

MERE INFORMATION

Har du brug for mere information, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os : uddannelse@reeform.dk eller telefon 31 11 17 01