Reeform Pilates Hygiejne

Sikkerhed & Sundhed i fokus

Reeform Pilates Studio er et sikkert sted at træne. Vores lokaler er alle over 80 m2 og da vi har 15 minutter imellem hver klasse, er der aldrig mere end 9 personer i lokalerne af gangen - altså hver deltager har ca. 20 m2 til sin rådighed. 

Når man ankommer til træningen, modtages man af instruktøren som har ansvaret for klassen. Denne Instruktør er uddannet i vores hygiejne regler. Der er både håndvask og håndsprit til rådighed. Håndspritten er placeret ved indgangen til træningslokalet, således Instruktøren følger op på om alle har fået afsprittet deres hænder inden man indtager sin plads. 

Vores reformere er placeret således, at der er ca. 1,5 meter imellem hver reformer. Der er er ikke et tidspunkt, hvor deltageren har mindre en 2 meter imellem ansigt til ansigt, idet træningsprogrammet er sammensat på en måde, at man enten har stor afstand imellem sig eller alle vender samme vej - altså ansigt til den foran ryg. 

Vores Instruktør træner ikke selv med, og holder derfor ikke kun øje med træningen, men også sikkerhedsreglerne omkring hygiejne. 

Efter hver klasse, er der god tid til at rengøre udstyret. Udstyret rengøres med desinfektions middel på alle områder på reformeren. I virus højsæson, bruger vi ikke redskaber. Instruktører sikrer optimal rengøring mellem hver klasse. 

Hver deltager skal have sokker med skridsikkert underlag. Disse er til salg i alle vores studios. Man kan tillige købe handsker i vores studios, ligesom man kan tage sine egne med.  

Vores afspirtnings dispenser er automatisk og uden berøring. Der er flere steder i vores studios opsat skilte med vores hygiejne regler. 

Reeform Pilates skal være et sikkert sted at træne. Det gælder korrekt og effektiv træning, men også hygiejne. Vi overholder altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger som minimum, men flere steder går vi skridtet videre.

Reeform Hygiejne Regler Maj 2020