REFFORM CHALLENGE

Reducer din vægt med 5 Kg eller dit fedt med 5% på 8 uger

Velkommen til REEFORM CHALLENGE. Et forløb som varer 8 uger og hvor målet er, enten at reducere din vægt med 5 kg. eller din fedt med 5%. Alle som tidligere har fulgt forløbet har opnået målet eller bedre.  

Forløbet indeholder :

Kick Start møde i DIT STUDIO kan du se under dit lokale studios nyheder. Her starter vi med at måle og veje og gennemgår planen. Der er ikke træning første gang.

  • 8 gange fælles vejning og fælles træning hver uge i DIT STUDIO. Dette foregår på et lukket hold med max. 8 deltagere.

 

  • Indenfor den første uge afholder vi et 1:1 møde, hvor vi gennemgår din personlige plan og tilpasser hvad du spiser i dag til forløbet. Udgangspunktet er, at du må få mellem 1300 og 1500 Kcal. Pr. dag. (man kan godt låne far dagen før og dagen efter, hvis man skal noget særligt).

 

  • Du skal desuden selv træne mindst 1 klasse på reformeren pr. uge. Denne klasse booker du selv i vores APP.

 

  • Du skal gå 12.000 skridt hver dag.

 

  • Vi følger løbende op på dine mål og hvis du afviger efter hvad vi normalt ser, inviterer vi dig til et opfølgende møde.

 

  • Vi har tilknyttet en lukket facebook gruppe, hvor du kan dele dit forløb med de øvrige deltagere – ikke bare på dit hold, men på alle hold der kører samtidig. Vi kommer ligeledes med gode råd undervejs.

 

For de kunder som har en månedsaftale eller en kontant aftalen, skal du vælge REEFORM CHALLENGE MED LØBENDE AFTALE som koster KR. 1.299,-. For nye kunder eller kunder på klippekort, skal du vælge REEFORM CHALLENGE UDEN AFTALE som koster Kr. 1.999,- inkl. 8 klip.