Pilates Reformer

Modstandstræning for hele kroppen

Pilates Reformer træning er baseret på de samme grundlæggende principper som Pilates Matwork. Reformertræning er modstandstræning for hele kroppen med fokus på at styrke og forme kroppens kerne, mave og ryg.

Maskinen består af fjedre, stropper, glidende vogn og en fodbar. Belastningen kommer fra fjedrene og egen kropsvægt. Systemet er helt unikt og henvender sig til alle målgrupper.

Det er “body & mind” træning, hvor alle de funktionelle elementer i kroppen sættes i fokus. Ved brug af det bevidste åndedræt, har øvelserne en afspændende og styrkende effekt på kroppen.

Træningen er et mentalt pusterum, hvor vi kommer i dybden og skaber lange slanke og smidige muskler. Få mere overskud med en stærk og sund krop. Opnå hurtige og synlige resultater i form af en veltrænet krop med en flottere holdning.

Reeform Pilates opdeler vores reformer klasser I 4 grupper:

  • Reeform Power
  • Reeform Classic
  • Reeform Control
  • Reeform Original

 

REEFORM ORIGINAL

Der findes tusindvis af øvelser som man kan udføre som pilates, men der er blot 34 originale øvelser som Joseph Pilates selv har navngivet. Joseph Pilates kaldte sin træning for Contrology og en af de originale principper er, at hvis man udfører de samme øvelser igen og igen - og til yderste præcision, så vil træningen blive mere effektiv. På denne klasse arbejder vi med de originale øvelserne, tilført simple tvist - og således vil deltagerne opleve en vis variation, ligesom to klasser aldrig vil være ens. Vejrtrækningen er ligeledes i fokus. Reeform Original er god at starte på, men også en klasse du kan fastholde som din yndlings, hvis du trives godt med denne. Reeform Original er også perfekt til dig med lidt skavanker. Vi spiller den bedste og motiverende musik i baggrunden og du går hjem med en skøn følelse af velvære. 

 

REEFORM CLASSIC

Denne klasse arbejder med alle 6 klassiske pilates principper, som er vejrtrækning, flow, centrering, præcision, kontrol og koncentration.  Klassen har flere variationer end på Reeform Original og kan opfattes mere udfordrende. Der er fokus på, at du trænes helt ind i den dybe del af kroppen og vi går efter at træne alle 628 muskler i kroppen. Tempoet på denne klasse er til en vis grad roligt, men træningen er på alle måder super effektiv. Træner du jævnligt på denne klasse, vil du hurtigt se synlige resultater. Er du ny til pilates, anbefaler vi du starter med Reeform Original. 

 

REEFORM POWER

Denne klasse henvender sig til dig som ønsker hård og svedig træning. Tempoet i øvelserne er højt. Der arbejdes ikke direkte efter Joseph Pilates’ originale principper, men øvelserne er de samme og funktionelle. Klassen er både kondition og styrketræning og der arbejdes med den naturlige vejrtrækning. Det er kun på Power baseret klasser, at vi bruger jumpboardet. For at kunne øvelserne optimalt, anbefale Reeform Original inden du tager denne - og har har du skavanker, vil denne klasse ikke være optimal.

 

REEFORM CONTROL

Denne klasse har fokus på din selvkontrol i forhold til din krop. Det er en ”Body & Mind” klasse, hvor træningen er mere mental end svedig og du fyldes med ægte velvære. Alt kan ske på denne klasse og det vil være op til hvilken instruktør du vælger og hvilken “signatur” denne har. Reeform Control kan derfor være en Yoga orienteret klasse, men også en klasse med mere avanceret Classic øvelser, hvor du udfordres på mere end et område. De originale pilates principper - herunder vejrtrækningen er i særdeleshed i højsædet og efter bare få gange på denne klasse vil du opleve, hvordan du har udviklet din krop i en smukkere retning. For at få det optimale ud af denne klasse, anbefaler vi st du er fortrolig med Reeform Classic.