Roskilde bliver til Signatur Studio

Tilbage til nyhedsoversigt
 • 18feb

   

  Som du sikkert ved, har Birgitte ved siden af studiet i Roskilde taget en uddannelse som sygeplejerske og er blevet færdigt med et meget flot resultat. Birgitte har forsøgt, at forene familieliv, studiet og med hendes nye job med skiftende arbejdstider og har måtte sande, at det er et job for meget.

  Jens har derfor købt studiet tilbage pr. 27. april 2018 og i den forbindelse bliver studiet atter det vi kalder et signatur studie, som er ejet af kæden og således ikke en franchise.

  Vi ændrer en lille smule på setuppet og får 8 nye reformere fra Balanced Body. Vi sætter antallet ned, da det er kernen af vores koncept, men skal nok sørge for der er klasser nok til alle. Studiet i Roskilde vil tillige blive en tættere del af samarbejdet i kæden og vi vil fortsætte med alle de positive tiltag Birgitte har skudt i gang.

  I forbindelse med overdragelsen, vil vi holde lukket fra den 27. april 2018, men åbner igen den 1. maj 2018. Vi skal bruge weekenden på dels at skifte reformere, men også på at shine studiet lidt op.

  Vi har ikke talt med alle instruktører endnu, men kendte ansigter vil blive, ligesom der vil komme flere nye til. Jens vil blot have et par klasser om ugen i studiet. Holdplanen vil ligge klar fra 1. april 2018, således du allerede der kan booke til efter overdragelsen.

  Alt hvad du ellers kender er det samme. Samme booking og log in - så skiftet får praktisk ikke nogen udfordringer. Alle klip og aftaler vil ligeledes bestå i det nye - dog undtaget, hvis du fra 1. februar 2018 og frem til overtagelsen køber eller har købt træning til vilkår som er billigere end normalpris (dog undtaget månedsaftalen). I så fald skal det afvikles inden overtagelsesdatoen.

  Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Jens på jens@reeform.dk eller telefon/sms 31111701

  Mere information følger løbende og når vi kommer tættere på.