Reeform stopper med Franchise

Tilbage til nyhedsoversigt
 • 1nov

   

  Reeform Pilates stopper med Franchise og i den forbindelse udtræder Furesø og Rungsted af kæden senest pr. 15. december 2018.

  Vi har siden vores start i 2014 startet en række studios op under franchise princippet. Vi har hjulpet en række mennesker som har haft baggrunde uden branche erfaring og ikke tidligere har devet egen virksomhed til blomstrende forretninger. Hver gang en franchisetager har opnået succes, har vi erfaret at behovet for det fællesskab Reeform Pilates står for, bliver mindre attraktivt og det giver mere mening, at disse ildsjæle går deres egne veje og realiserer deres egne drømme. 

  Det har hele tiden været Reeform Pilates strategi, at udbrede Pilates til den store bredde og med åbninger i Risskov, Kolding, Solrød, Charlottenlund, Furesø og Rungsted mener vi, at vi har bidraget jf. vores forretningsgrundlag.

  Hellerup er i dag også en Franchise, men vil overgå som partner til Reeform i stedet idet Natasja Tingstedt i højere grad er en del af vores DNA og også aktiv på vores uddannelser.

  Franchise har tillige taget tid fra vores egne studios udvikling, som i den kommende tid vil komme i fokus med mange nye og spændende tiltag.

  Såfremt du ønsker at træne hos Reeform Pilates, vil Rudersdal og Kongens Lyngby være de tætteste studios.

  Vi ønsker Anita og Camilla held og lykke med deres nye veje.