Reeform Pilates på pause

Tilbage til nyhedsoversigt
 • 18mar

   

  Når man har bygget en lille kæde op, som rigtig mange hver dag bruger og er glade for, så har det været rigtig svært at tage en beslutning om at lukke - også selvom det blot er for en periode. Vi havde derfor valgt den indgang, at vi jo kun har 8 på vores klasser, vores instruktører træner ikke med, så der er optimal overvågning på sikker og hygiejnisk træning, så er alt godt. Vi har insisteret på, at alle fik sprittet deres hænder af, og ikke mindst sørger for rengøringen var i højsædet som altid. 

  Men vi ved også, at vi har bevæget os på en knivspids, hvor der er vigtige emner på begge sider af stregen. Sondringen imellem at holde liv i en iværksætter, hvor træningen gør en væsentlig fordel for sundheden i danmark - dels ved forebyggelse, men også i kampen mod skader og skavanker. Mennesker som får øget livskvalitet, og sundheden i at træne. Og på den anden side, udfordringen med hvad dronningen sagde “en farlig gæst, man ingen ønsker” - uvisheden i hvor hurtigt Corona kan smitte, og hvordan den kan sætte vores sundhedssystem ud af spil. 

  Det er en svær beslutning at tage for en lille erhvervsdrivende som arbejder uden sikkerhedsnet og derfor er det på mange måder en befrielse, at der nu er kommet et forbud imod at vi driver vores virke videre frem til og med 30. marts 2020. Så vi går på pause. 

  Vi bruger tiden på at lave en super lækker video kanal, med hjemmetræning - det bliver 30 minutters klasser, hvor man også kan tage børnene med - guidet fra start til slut. Vi bruger tiden på at udvikle nye og spændende tiltag, således vi vender tilbage som endnu stærkere end tidligere. 

  Vores kunder bliver orienteret en af de nærmeste dage, om hvordan vi håndterer deres individuelle forhold. Vi forlænger selvfølgelig alle perioder.

  Husk at vaske dine hænder. Host eller nys i ærmet. Hold afstand. Begræns fysisk kontakt.

  Har du spørgsmål, så kontakt Natasja i Hellerup på telefon 40 71 72 12 eller Jens for de øvrige studios på telefon 31 11 17 01. Vi svarer så hurtigt vi kan. 

  Vi glæder os til at se dig igen.