Reeform åbner i Søborg

Tilbage til nyhedsoversigt
  • 9aug

     

    SÅ BEGYNDER NEDTÆLLINGEN TIL SØBORG
    Vi har endelig fået bekræftelse på, hvornår vores reformere lander til Søborg, og kan nu melde ud, at vi åbner lige omkring 1. oktober 2022.
    Men de er værd af vente på. Balanced Body er verdens største producent at reformere, og vi har brugt dem i alle 8 år vi har eksisteret. Og det er yderst begrænset hvad der er gået i stykker. Alt er kvalitet og funktionerne er der tænkt over. Det er også fedt, at arbejde med et firma, hvor ejeren hele tiden vil optimere og gøre reformeren endnu bedre. Hver gang vi har fået en ny levering, så er der forbedret en lille ting - denne gang er det fødderne, så de står endnu bedre.
    Vores lokaler er helt fantastiske. De ligger på Vilhelm Bersøes Alle 10 i 2860 Søborg - super centralt og med god parkering foran. Vi får en sal med 8 reformere og en lille sal til barre og yoga.
    Teamet er dels nogle af dem du kender fra Hellerup, men der kommer også nye. Og har du en instruktør i maven, tilbyder vi stadig attraktive uddannelsesaftaler til det hold som starter til september.
    Vi har lavet en lukket facebook gruppe. Her kan du se vores vej mod åbningen, og du kan også nå at få et af vores billigste "køb-før-vi-åbner tilbud". BLIV MEDLEM AF GRUPPEN HER !
    Studiet bliver et partner studio, som er ejet af Natasja Tingstedt som allerede ejer Hellerup og har en kæmpe succes der.
    Vi glæder os rigtig meget.