Corona Update

Tilbage til nyhedsoversigt
 • 13mar

   

  Vi ved, at dette emne fylder rigtig meget for tiden - og ikke mindst efter Danmark Onsdag aften blev delvist lukket ned. Jeg sender derfor denne besked, så du er orienteret om forholdene hos Reeform Pilates Studios.

  Vi har for nuværende ikke planer om at lukke vores studios. Det er muligt vi kommer til at skrue ned for antallet af klasser, i takt med kunder eller Instruktører kommer i karantæne og eller bliver syge. 

  Vi har kun 8 deltagere på vores hold. Der er pænt med luft imellem reformerne og hver deltager bliver på sin egen maskine. Vi er derfor ikke ligeså sårbare som fx. et fitness center. 

  Vi har indført, at det er obligatorisk med håndrens inden hver klasse starter, og vi har øget opmærksomheden på rengøring efter klassen. Vi stiller også det krav, at hvis du er blot er forkølet og/eller hoster, så kan du ikke deltage på vores klasser, ligesom du ikke kan deltage hvis du er i karantæne, har været i et “rødt land” eller er syg i øvrigt. Og her gælder det, hellere blive hjemme ved lidt syg end tage chancen. Vores booking regler er stadig gældende. 

  Vi har også øget fokus på rengøring af reformerne efter klasserne, og vi følger op på, at alle gør ordentlig rent efter sig. Det er svært at gøre noget ved stropperne, men på ingen klasse bliver de brugt samme sted i 15 minutter, ligesom du kan spritte hænderne af i studiet. Du kan dog købe handsker hos en cykelhandler eller sportsforretning. 

  Alle vores instruktører er orienteret om vores regler i denne forbindelse, og holder fokus på et godt og sundt træningsmiljø.

  Skolerne er jo lukket de næste 14 dage. Normalt er børn velkommen, men da de er centrale smittebærere, kan vi foreløbig de næste 14 dage ikke have børn i vores studios. 

  Såfremt vi orienteres om der har været en smittebærer på en af vores klasser, har vi alle oplysninger på deltagerne og kan give hurtig besked. Men det vil også medføre, at det aktuelle studio vil blive lukket i 72 timer, således ingen kommer ind i studiet, før smittefaren er ovre. Vi giver besked til alle hvis det sker. 

  Reeform Pilates er ikke en pengetank - desværre. Dette kan blive en kæmpe økonomisk udfordring, hvis det løber løbsk. Vi er ansvarsfulde mennesker med hjertet på rette sted, men det håber vi også du er. Det er et fælles ansvar at sørge for at bakke op om denne sygdom håndteres bedst muligt. Derfor tilbyder vi ikke nogen særlige kompensationer hvis det bliver svært at træne - uanset årsag. Klippekort og Fri træning kan vi i særlige tilfælde forlænge.

  For dem som ikke kan komme til træning, er vi ved at arrangere online træning, som kan udføres hjemme. Mere information følger. 

  Hold dig gerne orienteret via vores sociale medier, men har du spørgsmål står jeg naturligvis til rådighed.  

  Vi følger i øvrigt alle relevante anbefalinger fra de offentlige myndigheder, og følger udviklingen tæt.