Tilbage Til Uddannelses Forsiden

Her kan du læse et lille udsnit af hvad vores tidligere deltagere har oplevet med Reeform Pilates Academy.

 

MONIA SORRELS, PILATES MATWORK & REFORMER - BOR I USA

Monia

Uddannelsen har givet mig grundlæggende viden om træning på Reformeren. Den viden har gjort mig i stand til at videreudvikle både mig og min undervisning af både hold og personlig træning. Det praktiske forløb er helt klart en fordel, for jeg mener, det er vigtigt at tale med kunderne om, hvad de oplever, så jeg kan forbedre mig som deres træner, og det er noget, jeg konstant arbejder på. 

Monia gik på vores første forløb i 2015.

 

LISELOTTE MÜLEER, CAND. SCIENT IDRÆT & SUNDHED

IMG 3766

Jeg har deltaget i Reeforms Pilates uddannelse i foråret 2018, og kan kun anbefale uddannelsen til andre, som også har en spirende Pilates instruktør i maven.

Uddannelsens opbygning gør, at jeg føler mig fuldt rustet til at undervise på reformer. Noget af det bedste ved uddannelsen er den store viden, jeg fik, om alle de erfaringer, som ikke er beskrevet i træningsmanualen. Det betød for mig, at jeg havde nogle gode instruktørerfaringer med allerede inden jeg startede på mine uddannelseshold. 

 

JANNE HØBJERG, PILATES INSTRUKTØR I FIT & SUND

IMG 3767

Efter 5 spændende, hårde og udfordrende weekender hos Jens i Reeform, glæder jeg mig til at komme i gang med min intruktør rolle. Spændende, fordi vi kom hele vejen rundt i undervisningen – hvordan er kroppen bygget op, hvilke muskler bruger vi og hvad kræver det for at være en god instruktør. Hårde, fordi vi fik meget ny information, der skal “lagres” og derefter stykkes sammen til en reformer klasse. Udfordrende, fordi vi blev udfordret af en faglig dygtig instruktør – både på den teoretiske del og med øvelser vi gennemførte.
Janne tog uddannelsen i foråret 2018
 
NETE SØRENSEN, PILATES MATWORK, PILATES REFORMER & BARRE INSTRUKTØR HOS REEFORM
Skaermbillede 2018 02 16 Kl 144436

Jeg kan kun anbefale instruktør uddannelsen hos Reeform. For uanset om du blot ønsker at blive bedre og dygtigere til reformer pilates eller også vil undervise, får man et godt fundament og en bred teoretisk og praktisk viden. Jeg er, derudover, vild med uddannelsens pædagogiske tanker i hele forløbet, da vi lærer ved at gøre, øve, undres og mærker efter. En fantastisk rejse fysisk, psykisk og socialt.

Instruktøruddannelsen og rollen efter, er udelukkende forbundet med positiv energi, da man bliver glad af at gøre andre glade. Instruktørrollen udfordrer og stimulerer mig fagligt, mentalt og socialt, og man bliver stolt, når man hjælper kunder af med skavanker gennem god, sikker og effektiv træning.