Vi søger aspiranter til Hillerød

Tilbage til nyhedsoversigt
  • 28feb

    REEFORM PILATES SØGER INSTRUKTØR ASPIRANTER TIL HILLERØD 

    Vi er godt i gang med at planlægge vores kommende studio som vi forventer åbner indenfor de næste 6 måneder i Hillerød. 

    Vi skal have masser af klasser på vores holdplan med de allerbedste instruktører - og det kan være dig. 

    En typisk instruktør hos Reeform Pilates har en baggrund som kunde, anden form for instruktør, træner eller fysioterapeut. Men der er mange indgange til rollen. Man underviser typisk ved siden af sit nuværende job og har mellem 1 og 4 timer om ugen. Vi giver et konkurrencemæssigt godt honorar, og man får også fri træning. 

    Du er nød til at være ordentlig uddannet, og en sådan uddannelse har følgende indhold:

    MODUL 1 - ANATOMiI & FYSIOLOGI her lærer du om kroppen, sikker træning, hvordan man træner, skader, skavanker og ikke mindst effektiv træning.

    MODUL 2 - BASIS PILATES her lærer du om Joseph Pilates og hans fantastiske træningsprincipper som er vejrtrækning, koncentration, kontrol, balance, præcision og flow. Du lærer også det helt specielle pilates anatomi og fysiologi. 

    MODUL 3 - REFORMER ØVELSER her lærer du grundøvelserne, og vil gå fra modulet med ca. 100 varianter på reformeren. Du lærer hvilke muskler som vi træner, og du lærer hvad du skal rette, holde øje med og ikke mindst udfordre. 

    MODUL 4 - INSTRUKTØR ROLLEN her lærer du at sætte din lærte faglighed sammen til et fantastisk program med spændende øvelser, god musik og attraktiv motivator.

    MODUL 5 - REEFORM DNA hvor du lærer om os, hvem vi er, hvad vi står for, vores systemer, klasser og fantastiske kundeservice. 

    Der er ca. 20 timers praktik efter endt teori. 

    Uddannelsen koster Kr. 8.000,-, men vi tilbyder en attraktiv uddannelsesaftale, hvor du betaler Kr. 3.000,- for uddannelsen og resten igennnem 20 klasser efter endt praktik.

    Vi forventer, at vi åbner vores studio i Hillerød 6. August 2022. 

    Vil du høre mere, kan du skrive til Jens på jens@reeform.dk eller ringe på telefon 31111701. 

    Reeform Pilates er Danmarks førende Pilates kæde med 6 studier i Rudersdal, Kongens Lyngby, Hellerup, Hillerød, Søborg og Østerbro. Vi åbnede vores første studio for 8 år siden. I de sidste 7 år har vi har vores egen uddannelsesorganisation og har uddannet mere end 150 instruktører indenfor Pilates - det gør os til den største operatør på markedet i Danmark. Alle instruktører som har taget uddannelsen hos os, og som selv ønsker at arbejde, har et job. Vores instruktører er attraktive og er placeret i hele landet - flere har endda deres eget studio i dag.