FORSALGET STARTER NU !

Tilbage til nyhedsoversigt
  • 31maj

    Vi er helt vildt begejstret over, at vi åbner på Frederiksberg den 3. August 2024. Og traditionen tro, er der et fantastisk forsalgstilbud, som vi sætter i gang nu.

    Men du skal være hurtig. Vi sælger kun 50 af hvert tilbud, og de plejer at være udsolgt efter kort tid. 

    KØB FØR VI ÅBNER

    Dette tilbud skal købes inden vi åbner - altså sidste dag er 2. August 2024 og er dermed også vores bedste forsalgstilbud.

    20 KLIP KR. 1.499,- 

    ÅBNINGS TILBUD

    Dette tilbud kan du købe frem mod åbnings weekenden - inkl. Søndag, den 4. August 2024.

    10 KLIP KR. 799,-

    HVORDAN KØBER DU ?

    1. Du skal oprette en profil i vores medlemssystem. Det kan du gøre enten igennem vores APP (husk at vælge Frederiksberg) eller KLIK HER !

    2. Beslut hvilket tilbud du ønsker, og overfør beløbet via Mobilepay 19811. I kommentarfeltet skriver du dit navn og mobilnummer.

    3. Inden for en uge, lægger vi dine klip ind på din profil, og så snart holdplanene er klar, kan du booke. Vi skriver en sms til dig, når klippene ligger inde. 

    VIGTIG VIDEN

    Vilkår for dit køb, er beskrevet på reeform,dk. Her kan du også læse om at være ny hos reeform. Holdplanen ligger klar omkring 5. Juli 2024, og den vil udvikle sig over den første periode Sig endelig til hvis du har særlige behov - måske andre også har de samme. Holdplanen vil minde meget om vores øvrige studios. Du kan købe 2 klippekort. 

    Vi glæder os rigtig meget til vi åbner, og ikke mindst møde dig. 

    Har du spørgsmål, så skriv til pernille@reeform.dk eller ring 22 94 69 49