Yoga Uddannelse

Når kun det bedste er godt nok...

Tilbage Til Uddannelses Forsiden 

INDHOLD

Hos Reeform Pilates Studios, ønsker vi kun at tilbyde vores kunder den absolut bedste træning og det kan naturligvis kun lade sig gøre med veluddannet instruktører. 

Alle Reeform Yoga Instruktører har været igennem vores egen uddannelse - Reeform Academy, som indeholder følgende:

Modul 1 : Anatomi / Fysiologi i pilates træning (fælles modul)

Modul 2 : Basis Yoga

Modul 3 : Yoga Øvelser (Fagvendt modul)

Modul 4 : Instruktør rollen (Første dag fælles modul - Anden dag Fagvendt modul)

Vi oplever, at mange som gerne vil undervise i Yoga, har forskellige baggrunde. På vores modulopdelte uddannelse, tilbyder vi et skræddersyet setup, således du kan "plukke" det du mangler eller tage det hele...

 

DETALJER

MODUL 1 - ANATOMI & FYSIOLOGI I TRÆNING

På dette modul lærer du det du har brug for at vide omkring kroppens knogler, muskler, Kropsholdning, Kroppen i balance, Fascia (muskelhinde - bindevæv), Kredsløbet, Intensitet styring, Sikker træning og Skadeshåndtering. Undervisningen afsluttes med en kort skriftlig test som skal består med 80% rigtige for at bestå.

FORUDSÆTNING : Der er ingen forudsætninger for at starter på dette modul.

MODUL 2 - BASIS YOGA

På dette modul lærer du historien bag Yoga, de almindelig kendte Yoga koncepter, åndedrætsteknik, forståelse og baggrund for Yoga som er mere end 5000 år gammel. Vi lærer dig begreberne og hvad de indeholder, og så lærer vi dig at meditere. 

MODUL 3 - YOGA STILLINGER

På dette modul arbejder vi primært med kropsstillingerne (asana). Vi gennemgår alle de klassiske Yoga kropsstillinger kendt fra Hatha Yogaen og giver dig en forståelse for formålet med hver stilling, hvordan du bruger åndedrættet og hvordan du modificerer stillingen til dem som dels er nye eller af andre årsager ikke kan udføre stillingen. Vi benytter tillige tankens kraft for at kunne udføre de lidt mere udfordrende stillinger. 

FORUDSÆTNING : Du skal have modul 2 for at kunne deltage.

MODUL 4 - INSTRUKTØR ROLLEN

Dette modul er uddannelsen hvor du lærer at være instruktør. Et er, at lære fagligheden - et andet er, at du også skal lære at formidle fagligheden.

Vi har opdelt dette modul i 2:

  • Generel Instruktør rolle
  • Fagvendt Instruktør rolle

 

GENEREL INSTRUKTØR ROLLE

Første del af Instruktør rollen er emner og primært teorien bag at være instruktør. Vi arbejder med hvordan du sammensætter et program, således kunderne oplever en effektiv og sikker træning - i et professionelt flow. Vi lærer dig om musikforståelse og musikvalg og i det hele taget praktikken i at undervise "hands on". Vi lærer dig hvordan du kommunikerer dine budskaber og hvordan du sikre en høj træningskvalitet. Og så gennemgår vi hvordan du håndterer nye kunder. 

FAGVENDT INSTRUKTØR ROLLE

Vi uddanner dig i de to klassetyper, CLASSIC og FLOW (stillingerne udføres i bevægelse og sammensat i flow). Denne del er primært praktisk orienteret, hvor du lærer at undervise i Yoga. 

Efter endt modul skal du i praktik, som er opdelt i 3 grupper. 

  • 5 Observeringstimer, hvor du observerer en uddannet instruktør fra sidelinjen
  • 5 Kaninklasser som er klasser du gennemfører uden rigtige kunder
  • 20 Fokusklasser som er klasser som du gennemfører med rigtige kunder 

 

Fokusklasserne er opdelt således, at de første 3-5 er gratis for kunderne og de resterende betaler de som almindelige kunder.

FORUDSÆTNING : Du skal have bestået Modul 2 inkl. de i modul 3 nævnte forudsætninger.

 

 

DATOER

MODUL 1 - ANATOMI & FYSIOLOGI I PILATES

Søndag, den 18. August 2019 - Kl. 12.30 til 17 i Rudersdal - Jens

Fredag, den 13. September 2019 - Kl. 16 til 21 i Rudersdal - Jens

MODUL 2 - BASIS YOGA

Lørdag, den 14. September 2019 - Kl. 12 til 17 i Rudersdal - Marianne

Søndag, den 15. September 2019 - Kl. 12 til 17 i Rudersdal - Marianne

MODUL 3 - YOGA STILLINGER

Lørdag, den 28. September 2019 - Kl. 12 til 17 i Rudersdal - Marianne

Søndag, den 29. September 2019 - Kl. 12 til 17 i Rudersdal - Marianne

Fredag, den 8. November 2019 - Kl. 18 til 21 i Sverige* - Marianne

Lørdag, den 9. November 2019 - Hele dagen i Sverige* - Marianne

MODUL 4 - INSTRUKTØR ROLLEN - YOGA PÅ HOLD

Fredag, den 11. Oktober 2019 - Kl. 12 til 17 i Rudersdal (Generelt) - Jens

Søndag, den 10. November 2019 - Kl. 9 til 16 i Sverige* - Marianne

MODUL 5 - REEFORM SPIRIT

Aftales individuelt

SVERIGE*

* Weekenden 8-10. November 2019 foregår på Mariannes gård i Sverige. Det giver fuldstændig ro for omverden til fordybelse i Yogaens verden. Vi kører fra Rudersdal kl. 15 fredag eftermiddag og ankommer i Sverige ca. kl. 17.30 (vi aftaler transport i biler, når alle er tilmeldt). Vi kører hjem søndag kl. 16 og forventer ankomst i Rudersdal ca. kl. 19. 

 Skaermbillede 2019 05 07 Kl 090547      Skaermbillede 2019 05 07 Kl 090503      Skaermbillede 2019 05 07 Kl 090450

Forbehold for mindre program ændringer 

 

PRIS 

MODUL BESKRIVELSE PRIS FORUDSÆTNING
1 Anatomi / Fysiologi i vores træning Kr. 2.000,- Ingen
2 Basis YOGA Kr. 2.000,- Modul 1 eller anden tilsvarende anerkendt udd.
3 YOGA Stillinger Kr. 6.000,- Modul 1 og 2 eller anden tilsvarende anerkendt udd.
4 Instruktør rollen Kr. 2.000,- Modul 3 samt forudsætninger
5 Reeform Spirit - Uddannelse i vores DNA Kr. 2.000,- Kun instruktører hos Reeform - betales af dit studio
1-4 Samt modul 5 hvis Reeform instruktør Kr. 10.000,-  

 

HVIS DU ALLEREDE HAR ANATOMI & FYSIOLOGI, KOSTER UDDANNELSEN KUN KR. 8.000,-

 

UDDANNELSES AFTALE

Hvis vi vurderer, at du har profilen til at undervise hos Reeform Pilates, tilbyder vi en uddannelsesaftale, hvor du betaler Kr. 5.000,- for uddannelsen og arbejder 25 klasser (sidstnævnte skal du selv oplyse til skat). 

 

PRAKTIK / SÅDAN BOOKER DU DIN PLADS

Skriv til uddannelse@reeform.dk med navn, adresse, postnummer, by, mobilnummer og mail - samt hvilket studio eller træningssted du er tilknyttet.

Når vi fremsender faktura med bekræftelse af din tilmelding, er dette et tilbud fra os om, at du kan få plads på holdet. Du er dog først sikret din plads, når du har betalt jf. betalingsbetingelserne i fakturaen. 

Når du først har købt din plads, så er der ikke returret - dog kan du deltage på en anden uddannelse som vi sætter op indenfor 12 måneder. 

Der er ikke fortæring inkluderet i prisen, men der er supermarkeder i nærheden af uddannelses stedet. Dog undtagen weekenden i Sverige, som er inkl. overnatning på gården og fortærring. 

Vi tilbyder aspiranter under uddannelse 3 måneders fri træning. Det vil sige, at vi giver fri Yoga under selve uddannelsen og 2 måneder efter under praktikforløbet. Dette gælder i alle vores studios.  

 

UDDANNELSES STED

Reeform Pilates Academy

Vasevej 125

3460 Birkerød.

Der går busser lige til døren - og ellers er der masser af parkeringsmuligheder. Der er 20 minutters gang fra Birkerød station.

Mariannes Retreat i Sverige     

Hørda 17, Lagan

Sverige

 Skaermbillede 2019 05 07 Kl 091910

 

UDDANNELSES TEAMET

MARIANNE SCHAADT

Skaermbillede 2019 05 07 Kl 090658

Målet med yoga for Marianne er, at skabe rum for alle, hvor hver enkelt finder den indre ro, glæde og harmoni.
Marianne er uddannet Vinyasa yoga lærer i 2013 hos Lago Cph, og har siden hen fyldt mere
på af uddannelser: Restorativ, Yin Yoga, Børne Yoga og Yoga teknik. I 2012 blev Marianne mindfulness instruktør, som hun synes er en skøn forening med Yoga.
Når Marianne underviser i yoga, starter jeg med siddende meditation, derefter opvarmning 
af kroppen , så solhilsner og varierende Vinyasa serier, der kommer som perler på en snor,
som varmer, afstresser, styrker og smidiggør krop og sind i overensstemmlse med åndedrættet, afsluttes med afspænding og skøn yoga nidra.
Marianne elsker at undervise, har meget nærvær og er omsorgsfuld omkring eleverne. Marianne underviser hos Reeform Pilates i Kongens Lyngby og Rudersdal, hvor hun er yderst populær. Marianne underviser flere andre steder og holder Yoga retreats på hendes gård i Sverige. 

 

JENS DYRVIG

Skaermbillede 2018 02 16 Kl 151034

Jens har mere en 20 års erfaring i professionel træning. Han har, som direktør i flere af de store fitness kæder,  dels udarbejdet koncepter og træningskoncepter for Hard Work, Fitness dk, Equinox og Dansk Fitness, men også ledet uddannelsesorganiationer som dækker Instruktørskolen, Health Business, Peak Pilates og Spinning(r). Jens var blandt andet ansvarlig for DFHO´s andel i Fitness Instruktør uddannelsen og har haft plads i dels uddannelsesnævnet for fitness uddannelsen og i Dansk Fitness og Helse organisation. Jens er tillige manden bag "The Convention", som i 3 år var Danmarks kreative convention med masters fra hele verden. Det er Jens som er grundlægger af Reeform Pilates og var blandt de første i Danmark som arbejdede med reformeren (åbnede blandt andet FreeSpirit Pilates i Århus i 2013). Jens har mere end 6500 undervisningstimer bag sig i holdtræning og heraf undervist mere end 4500 klasser på reformeren og således den i Danmark som har undervist flest klasser på en reformer. Jens er selv uddannet som Personlig træner, Fitness Instruktør, Balanced Body Pilates Reformer Instruktør, Aerobic Instruktør, Holdtrænings Master Instruktør, Spinning og Bodybike instruktør. Jens har været forhandler af professionelt fitness udstyr - blandt andet fra LifeFitness, Startrac, Spinning(r) og Peak Pilates. Jens er desuden uddannet hos Peak Pilates i USA i samtlige deres produkter. Jens underviser i Barre træning og selvom det er nyt i Danmark, har han allerede mange klasser på bagen. 

 

MERE INFORMATION

Har du brug for mere information, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os : uddannelse@reeform.dk eller telefon 31 11 17 01